Contact De webshop is op dit moment gesloten.

Goede voornemens 1

Dit bericht is 1 januari 2019 geplaatst.

Een nieuw jaar en tijd voor allemaal nieuwe dingen. Toch? Deze week wil ik een aantal goede voornemens met jullie delen. En daarmee jullie misschien een beetje inspireren. Je raad het vast wel, de goed voornemens hebben voor ons veel te maken met Groen!

Vandaag 1 januari 2019 voornemen nummer 1

Natuurlijk als eerste wil ik iedereen graag een bloemrijk 2019 wensen. Ook al ben ik bloemist, aan het einde van de dag vergeet ik vaak dat ik zelf ook nog wel eens een boeket mag hebben staan. Dus ik wil gewoon iedere vrijdag bloemen mee naar huis gaan nemen.
En dat is nu net wat ik jouw ook gun. Iedere week bloemen in huis! Het is immers echt bewezen dat je rustiger word van groen in huis en als ik mensen een bloem geef worden ze direct vrolijk. Daarom wil ik ze zelf ook in huis hebben. Een rust puntje in huis om van te genieten. Meestal als ik bloemen in de winkel heb zijn ze binnen een dag verkocht en ze ik ze alleen maar vers en in de knop. Nu thuis zie ik ze mooi open komen!

Voor jouw hebben we nu een mooi aanbod! Ons bloemabonnement voor een vriendenprijsje! Onze bloem abonnementen zijn full service! op vrijdag bij jouw thuis bezorgt, schuin afgesneden én in een leenvaas.

Nu je eerste boeket gratis!

[maxbutton id=”13″ url=”https://app.ecurring.com/page/2127/mooi-anders-bloemen/subscribe” text=”Nu inschrijven” ]

 

Eerst even alles rustig doorlezen?

[maxbutton id=”12″ url=”https://www.mooianders.info/bloemabonnementen” ]

 

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.