Even als mannen onder elkaar…

Dit bericht is 9 oktober 2019 geplaatst.

Beste heren van Amsterdam,

(en dames die zo een man kennen)

We moeten even praten. Uiteraard krijgen we heren in de winkel en petje af als je, je aangesproken voelt. Maar het percentage is wat laag. Daarnaast horen we veel te vaak dat het er bloemen gekocht worden om het goed te maken. Als er bijvoorbeeld een belangrijke datum vergeten is zoals valentijn, een trouwdag of Moederdag.

Wij hebben een paar slimme oplossingen bedacht!

We hebben ons met de website gericht met goede leesbaarheid op mobiel. (een app vonden we wat te ver gaan) Maar op de site hebben we een aantal snufjes geinstaleerd die makkelijk zijn in het gebruik en jou gaan helpen de bloemetjes binnen te zetten.

Webshop

Een webshop, dat is niets nieuws zou je denken. En dat klopt, maar er zijn maar weinig bloemisten die het je zo makkelijk maken. Je kunt daarin een eigen account aanmaken. Daarin kun je alvast een factuur en aflever adres in maken. Je kunt dan gemakkelijk en snel bloemen bestellen.

Herinneringen

Stap twee in de strategie is de Mail herinnering lijst in te vullen. Je moet dan één keer even goed bedenken wanneer je iets te vieren hebt. Dan sturen we jou een paar dagen van te voren een mail met een suggestie voor een boeket. Dus geen gespam, alléén op de datum dat jij het nodig hebt herinneren we je even.

Goed het weekend in

Wil je liever gewoon ieder weekend, een maal in de twee weken, of maandelijks met bloemen thuis komen? Je kunt op vrijdagen een boeket laten klaar zetten. Bijvoorbeeld aan het begin of einde van de maand. We hebben het boeket van de week in een vaas als bloemabonnement. Die kunnen we bezorgen óf hij staat vrijdag middag voor je klaar. we zijn zelfs niet te broedt om hem even aan te geven als je niet van je fiets af wil stappen. Een soort drive in dus 😉

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.