Heb je de workshop bloemschik basics gevold? Dan wil je misschien wel meer leren wat bloemschikken betreft. Er zijn immers veel manieren om bloemen te stylen zoals steekschuim of kransen. En dan bedoel ik niet van die tuttige ouderwetse bloemstukjes.

1.Bloemschik basics

Je kunt alle onderstaande workshops los volgen. Maar bloemschik basics komt ieder seizoen terug. De tips die je hier krijgt gaan veel dieper in op de bloemen zelf en zijn zeer bruikbaar voor voor de andere workshops.

2.Bio steekschuim

Steekschuim is een prima manier om bloemen op hun plaats te houdenwaardoor je op een andere manier dan een boeket je bloemen kunt verwerken. Leuk om los te volgen maar ook goed als stap 2 in je “mini cursus”.

3.Kransen

Kransen maken is nog best een ambacht en met de feestdagen mag best een beetje traditie. Als je deze techniek onder die knie hebt maak jij straks voor ieder seizoen een eigentijdse krans.

Strippenkaart

De lijst met workshops word maandelijks geüpdate met meer workshops. Zowel bloemschik basics met andere seizoensbloemen als nieuwe thema’s. Als je nu van plan bent meerdere workshops te volgen dan kan een strippenkaart voordeliger uitpakken. Tot 5 euro korting per avond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.