Een echte man…

Een echte man Draagt roze Koopt bloemen!

Koop jij wel eens bloemen voor jezelf of iemand anders? We maken het je graag makkelijk. Je kunt online bestellen. In onze webshop of een mailtje en dan sturen we jou een betaallink. We kunnen het voor je bezorgen of je haalt het even snel hier op. We zitten vlak aan een doorgaand fietspad dus we kunnen het zelfs even buiten aangeven.

Natuurlijk zien we je graag in de winkel. Maar we snappen ook dat je misschien niet altijd tijd hebt. Daarom hebben we hier een paar snelle oplossingen.

1.

16:00 boeket

  1. klik op onderstaande knop. Vul een bedrag in vanaf €20 en betaal met ideal, creditcard of paypall.
  2. tusen 16:00 en 18:00 staat er er een mooi boeket voor je klaar In de winkel op de Bilderdijkstraat. Denk om de openingstijden!

Openingstijden:


2.

Boeket van de week

Wil je wekelijks, twee wekelijks of maandelijks op vrijdag een boeket ophalen of laten bezorgen? Wij regelen het.

  • pauzeren vanuit jou eigen account
  • kant en klaar in een leenvaas bezorgt op afhalen.
  • maandelijks betalen via automatische incasso

Wil je nog wat andere opties bekijken? Die staan in de webshop bij alle andere abonnementen.


3.

Herinneringen

Heb jij even een kleine reminder nodig dat je bloemen moet bestellen? Voor de verjaardag van je partner of dat het bijna valentijn is hebben wij een speciale mail service.

Je kunt met een paar klikken bloemen bestellen. Helemaal als je even een account aanmaakt. dan word alles vooraf ingevuld of je kunt orders herhalen.

Hieronder kun je met een paar klikken je herinneringen aanzetten.

Vul alvast je account aan met je adres en verzendgegevens. Sla je login-gegevens op in je telefoon of laptop en dan kun je vanuit de herinneringsmail met een paar klikken bestellen.