Dit kun je beter niét doen om de bij te helpen

Dit bericht is 1 juli 2019 geplaatst.

Vorige maand heb ik wat tips gegeven hoe je de bij kunt helpen. Maar bij do’s, horen ook wat don’ts. Vandaag op een rij wat je beter niet kunt doen;

  • een verkeerd bijenhotel kopen. Veel bijenhotels die je in tuincentra koopt hebben een open achterkant en daar maken bijen niet graag hun nestje in, omdat ze een achterwand willen en deze niet zelf maken. Ook kunnen scherpen randen hun vleugels beschadigen.
  • zaadmix voor bijen kopen. Sommige tuincentra verkopen speciale zadenmixen voor bijen. Klinkt logisch; wie bloemen zaait, helpt de bij. Helaas help je hiermee niet de wilde bij, die het zo hard nodig heeft.

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.