Dennis Lanzaat

Dennis Lanzaat is een gepassioneerde bloemist. Al sinds zijn veertiende werkt hij met heel veel plezier in bloemenwinkels.

Mijn eerste woordje was “Boemitje”

Dennis heeft gewerkt bij vooraanstaande bloemisten in Almere, Muiden, Leeuwarden, Wommels, Sneek en Heerenveen. De creativiteit zat er altijd al in bij de veelzijdige jongeman, maar deze is geprofessionaliseerd tijdens de zesjarige bloemschik-opleiding in Naarden. Niet alleen Dennis zijn planten en vingers zijn groen, ook zijn manier van werken kan met verve groen genoemd worden. De bloemschikker in hart en nieren recyclet namelijk materiaal in bloemwerk om zijn eigen stijl te laten zien. Zo werkt Dennis het liefst met materialen als hout, metaal, oude binnenbanden van fietsen en bijvoorbeeld knoestige takken. Een van Dennis zijn sterke punten is kennis en ervaring overdragen en daarom organiseert hij bij Mooi Anders Bloemen ook workshops en cursussen. Binnen de workshops staat Dennis bekend als iemand die soms buiten het boekje treedt, om zo een uniek resultaat neer te zetten. In 2014 is zijn ultieme jongensdroom uitgekomen en is hij trotse eigenaar van zijn eigen bloemenwinkel in de Bilderdijkstraat, waar u altijd langs kunt komen om hem, zijn visie en het niet te missen bloemwerk van Mooi Anders beter te leren kennen.

“Ik ben een vakidioot en daar ben ik trots op!

Zonder dollen. Mijn eerste woordje was “Boemitje” en dan kwam ik met een Madeliefje binnen. Ook mijn allereerste spreekbeurt ging over… … jawel, bloemen. En toen ik 8 jaar was heb ik eens een hortensia van een buurvrouw kaalgeknipt om een boeket voor mijn moeder te maken. De buurvrouw was er niet zo blij mee. Gelukkig mijn moeder wel  ;-)“

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.