De workshops van Mooi Anders Bloemen

Dit bericht is 31 oktober 2015 geplaatst.

Vanaf de basis een bloemwerk creëren klinkt lastig, maar dat hoeft het niet te zijn als u de juiste maniertjes weet.
Laat het nou net zo zijn dat de eigenzinnige Dennis Lanzaat deze maniertjes kent én heel goed over kan brengen. Tijdens de leerzame workshops wordt namelijk niet gewerkt met voorgevormde constructies, deze zult u zelf gaan maken. De bloemwerken, waarvoor u uw diepste creativiteit naar boven zult halen, gaan lang mee, want bij Mooi Anders wordt rekening gehouden met het indrogen of verder groeien van plantaardig materiaal. De groene materialen zijn seizoensgebonden en allemaal in de natuur te vinden. Maar niet alleen het groene gedeelte van de workshops krijgt aandacht, ook u zult niets tekort komen onder het toeziend oog van de energieke leraar. De workshops worden gehouden in een gezellige, losse sfeer en een inspirerende omgeving. En u zult niet alleen naar huis gaan met een bloemwerk om trots op te zijn, ook vergaart u meer kennis van materialen zodat u bij de volgende workshop een stapje voor hebt.

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.