Contact De webshop is op dit moment gesloten.

De voorjaarscollectie

Dit bericht is 17 januari 2018 geplaatst.

In onze webshop Vind je nu de eerste voorjaarsboeketten! We werken daarin graag met een basis van takken. Hiertussen verwerken we dan de bloemen. Bij voorkeur de echte lente favorieten zoals onze bijzondere Franse tulpen!

In onderstaand boeket zitten Cymbidium orchideeën. Deze krijgen wij van Ben van der Kooij Orchideeën eigenlijk moet je even op zijn website kijken. Deze gebruiken wij graag in onze boeketten. Ze staan namelijk 3 weken. Als je echt lief voor ze bent wel langer! Via gewone kanalen zoals de veiling moeten deze orchideeën op een standaard maat afgesneden worden. Nu Ben ze aan ons levert zijn ze soms wel 90 cm en met een lange steel om in boeketten te verwerken. Op de foto hieronder zie je hoe wij ze graag verwerken in onze voorjaarscollectie!

We gaan onze collectie nog uitbreiden. Maar bij deze alvast een sneak preview

[maxbutton id=”12″ url=”https://www.mooianders.info/product-categorie/boeketten/” text=”Naar Webshop” ]

 

Niet alleen de kleuren zijn warm, maar ook een paar tropische bloemen. Tussen het frisse groen van de sneeuwbal en de wilde asperge zitten Cymbidium orchideeën, kangoeroe pootjes en nog meer bijzondere varianten.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.