Code Groen!

Dit bericht is 18 maart 2020 geplaatst.

Het is code Groen bij Mooi Anders Bloemen! 

We hebben in deze tijden ons eigen noodprotocol ingeschakeld. Ik snap het namelijk helemaal dat u misschien nu niet langs kan of wil komen, Maar toch behoeften heeft aan Groen of bloemen.

Voor de thuiswerkers

Ben je thuis aan het werk? Dan adviseren wij een inspirerende bos bloemen op tafel. Bestel voor jezelf of een collega via de webshop, E-mail, Facebook messenger of de instagram chat. Voor 10 uur besteld is dezelfde dag bezorgt. We sturen je een betaallink terug zodat je niet achter je bureau vandaan hoeft te komen.

Met het bezorgen houden wij uiteraard alle richtlijnen van het RIVM in de gaten.

Gezellig maken

Ben je net als ik zo druk thuis bezig geweest met een voorjaarsschoonmaak? Een mooie plant om deze grijze tijden door te komen maakt het dan wel een stuk groener! Via de Instagram chat en Facebook messenger kun je ons om advies vragen. We hebben dagelijks een paar vaste chat momenten. Stuur ons een foto of video van waar jij je plant wil hebben en we gaan het regelen!

Je eigen, veilige buiten verblijf

Buiten komt het voorjaar er gewoon aan, en gelukkig maar! Wil jij advies voor je balkon of dakterras? chat met ons via Facebook messenger en de instagram chat. Misschien vragen we je om te video bellen om ons een rondleiding te geven van je terras of tuin.

We hebben een paar vaste chat momenten op een dag.

Groen boost!

Balkonbakken per meter! breng je lege balkon bak en laat hem vullen met voorjaarsbloeiers! Wij zorgen voor de potgrond en een speelse combinatie van voorjaarsbloeiers. Je kan kiezen uit: Bont, Pastel, Zonnig of Wit. €30 per meter baklon bak. Of mix en match zelf bij ons op de stoep.

In de winkel hanteren we alle richtlijnen van het RIVM

Een tijdelijk bloemabonnement

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.