Bruidsboeket en andere “trouwbloemen”

Dit bericht is 13 januari 2016 geplaatst.

Bruidsboeket Amsterdam Mooi Anders BloemenEen bruid is geen echte bruid zonder haar belangrijkste sieraad: haar bruidsboeket.
Passend bij de gelukkige vrouw en haar adembenemende jurk maakt Dennis Lanzaat een draadgebonden bruidsboeket. Door elke bloem apart op een ijzerdraadje te plaatsen blijft alles op de juiste plek, maakt het door het lichte gewicht de hectische dag van de bruid makkelijker en straalt het boeket op elke foto. Uiteraard kan het boeket ook handgebonden zijn, indien dit passend is. Niet te vergeten, de corsage van de bruidegom. Minstens zo belangrijk als het bruidsboeket en uiteraard uniek en aangepast op de bruidegom. Niet alleen het bruidspaar, maar ook de zaal, de auto of de koets en de naasten van het bruidspaar worden Mooi Anders aangekleed met bloemwerk. U kunt het zo gek of zo mooi niet bedenken en Dennis Lanzaat weet het te volbrengen, om deze bijzondere dag nóg mooier te maken.

Een afspraak maken, vragen of advies nodig? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel.

waterval bruidsboeket mooi anders bloemenbruidsboeket mooi anders bloemen biedermeijerIMG_9168

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.