Bruidsbloemwerk 2021

Dit bericht is 16 september 2021 geplaatst.

Het is een druk bruidsseizoen. Wand iedereen is blij dat er weer getrouwd mag worden. Bekijk hier wat we de afgelopen tijd hebben mogen maken.

Bont

Contrasterende kleuren en geen wit. Dat geeft een vrolijk resultaat. De paarse distel is niet altijd verkrijgbaar maar kleurt erg goed af tegen de Oranje rozen. Hier zie je mooi het verschil tussen een Engels en een klassieke rood.

Draadgebonden

Een draad gebonden bruidsboeket is echt vakwerk. Hier hebben we op de opleiding zo lang voor geoefend. Iedere bloem word op een ijzerdraad gezet, zo kunnen we die precies plaatsen hoe we willen. Dus ook onder een hoek zoals in dit boeket, afhangend.

Pastel met blauw

Pastel zijn alle zachte tinten, eigenlijk dus met wit er doorheen. Voor een beetje pit hebben we ook blauw verwerkt in dit boeket. De eucalyptus bessen zijn niet jaarrond verkrijgbaar maar geven met hangende takken een mooie draai aan het boeket.

(Nog meer foto’s hier onder)

Nog meer Pastel

We maken veel bruidsboeketten met pasteltinten, Maar ze zijn nooit hetzelfde. In bijvoorbeeld ons 3 gangen menu kun je, je kleurenthema kiezen en 3 lievelingsbloemen.

De prachtige Engelse rozen, Japanse anemoon en de gele trommelstokjes werden hier gekozen.


Drie gangen

  • Bruidsboeket handgebonden
  • Bruidegom corsage
  • 2 medium boeketten.

3 voorkeurs bloemen. Bont, wit, pastel of zonnig. exclusief leen vazen, bezorgen op 1 locatie*

€190,- INCL PAKKET KORTING €21,95

Felle kleuren

Als inspiratie hebben we een eerder gemaakt boeket genomen. Maar uiteraard met een draai die dit boeket weer uniek maakt. De bruid wou graag een bijpassende polscorsage, dan had ze ‘s avonds haar handen vrij voor het feest.

Knalkleuren op locatie

Soms is het belangrijk de kleur en bloemkeuze af te stemmen op de locatie.

Voor deze bruiloft hebben we echt knalkleuren gekozen zodat dit goed af zou steken bij al het groen.

We hebben ook bloemen in de boom gehangen en in het gras geprikt. Er waren meerdere buitenruimtes die we aan moesten kleden, en daarom wou het bruidspaar graag dat wij alles op locatie zouden opbouwen. Erg leuk! Wand dan zien we het totaalplaatje tot leven komen.

Dit was een a la carte menu. Maar de meeste menu’s zijn zo bedacht dat bijvoorbeeld de ceremoniemeester alles ook makkelijk zelf kan plaatsen.

Draad gebonden waterval boeket

In een boeket als dit zit 2-3uur werk. Een waterval van bloemen moet stevig zijn, én de bruid moet niet een zwaar boeket mee zeulen. Dus alle bloemen zijn van hun steel ontdaan en op een ijzerdraadje gezet. Ondanks dat er dus zo veel bloemen in zitten is het steeltje erg dun en prettig vast te houden.

De kleuren van dit boeket zitten niet in de standaard pakketten. De rozen die wij hebben besteld voor dit boeket worden maar in kleine aantallen gekweekt.

Wit met Blauw

Dit boeket hebben we een klein beetje kleuriger gemaakt met subtiele lavendelkleurige en lichtblauwe bloemen. Een vrij breed boeket door de afhangende eucalyptus takken.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.