Boeket van de dag laten bezorgen in Amsterdam

Dit bericht is 8 januari 2018 geplaatst.

Wil jij een boeket wat Mooi en Anders is laten bezorgen in Amsterdam? Dat kan nu via onze eigen webshop!

Met dit boeket geef je onze creativiteit de vrije hand. Jij bepaald de grote en dus de prijs, de kleuren combinatie en je selecteert een stijl. Wij maken dan een prachtige combinatie van onze huidige selectie bloemen.

Zoals je van ons gewend bent met seizoensbloemen en uitstekende kwaltijd!


Dennis’ Keuze

20.0050.00

Ik kijk wat ik maak van de verse bloemen van de dag. Iets origineels dus, en niet het boeket van de foto, want ik bestel iedere dag waar ik zin in heb. Maar altijd bloemen van het seizoen en dichtbij huis.

Hou de tekst op het “Gelamineerd droogbloempje” – kaartje kort…

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

We hebben een grote variatie aan bloemen staan. Met dit boeket maken we daar voor jou een keuze uit. Kies je formaat en prijs, de sfeer en de kleur en wij gaan los voor jou!

Zoals altijd werken we met seizoensbloemen. Dus het boeket word nooit standaard of hetzelfde. We stellen de boeketten samen met losse bloemen. Daarmee bedoelen we dat we geen bosjes van 5 of 10 verkopen. In je boeket komen dus veel verschillende bloemen voor.

Extra informatie

Maat

Klein, Middel, Groot, Groter, Groots, Grootst

Kleur

Bont; alle kleuren, Pastel; zachte tinten, Zonnig; fleurig en fris, Warm; donkere tinten, Koel; wit met een beetje blauw, paars en groen

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.