Bloemen Kopen! Online, Bij De Winkel of bij Marqt

Gelukkig Kun je nog steeds onze bloemen kopen. We hebben hard ons best gedaan aan alle regels te voldoen. We zijn creatief geworden om het voor u zo makkelijk mogenlijk te maken en snel weer op weg te kunnen.

Kant en klare boeketten

We hebben kant en klare boeketten staan, in onze etalage vind je een kleine selectie losse bloemen, hier kunnen we helaas geen boeketten te plaatse van maken. ook hebben we kleine vaasjes klaar staan om kant en klaar met bloemen mee te nemen.

Onze boeketten staan buiten wand u mag de winkel niet in.

Ook zijn we ontzettend blij met Marqt! Vanaf donderdag 17 december tot en met 20 december gaan we proberen of het bevalt om daar boeketten te verkopen. Van 10:00 tot 18:00 gaan wij ieder uur ons assortiment daar aanvullen met verse bloemen.

Om alles soepel te laten verlopen hebben we op de kant en klare boeketten QR code’s. Scan de Code met de camera van je smartphone (niet je betaal app), open de link en betaal online. (ideal, creditcard, apple pay, etc) Bij Marqt kun je alleen op deze wijze betalen. Dus niet aan de kassa.

Bezorgen of afhalen

We zijn vandaag hard bezig de website VOL te zetten. De boeketten die op de site staan, staan ook bij de winkel. zo lang de voorraad strekt. Wil je zeker weten dat je boeket er is? Koop dan je bloemen online en kies afhalen bij het afrekenen. Uiteraard komen we je boeket ook graag bezorgen. Voor €7 via Peddler in het grootste deel van Amsterdam. Of gratis na sluitingstijd in postcode gebied 1053 en 1054.