Bloemen kinderfeestje in Amsterdam

Dit bericht is 27 januari 2016 geplaatst.

Vier je kinderfeestje met al je vriendjes en vriendinnetjes bij Mooi Anders Bloemen. Het eerste bloemen kinderfeestje in Amsterdam.

bloemenhaarband amsterdamJouw persoonlijke kinderfeestje, met minimaal 6 kinderen, vindt plaats op de Bilderdijkstraat in Amsterdam Oud West. In de bloemenkelder maak jij een kleurrijke bloemenhaarband, een bruidsboeket(je) inclusief bruidsfoto of een bloemen cupcake. Klinkt het te meisjesachtig maak dan een minimoestuin voor stoere mannen en meiden.

Als extra kunnen we het kinderfeestje afsluiten met een feestelijk taartje of cupcakes van onze buurvrouw Baksels.

Geef je favoriete kleur door en wij zorgen ervoor dat het kinderfeestje een kleurrijke bloemige beleving wordt. De vanaf prijs voor het bloemen kinderfeestje is €7,50. Hiervoor krijg je iets lekkers te drinken en het bloemwerk mee naar huis. Wij hebben plek voor 6 tot 15 vriendjes en vriendinnetjes in de bloemenkelder in Amsterdam Oud West. Mail, bel of kom langs in de winkel op de Bilderdijkstraat 196 voor verdere informatie.

Kom je snel langs om de bloemen te bekijken en te ruiken?kinderfeestje amsterdam bruidsboeket

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.