Bloemen bestellen

Via onze webshop heeft u altijd toegang tot ons assortiment en bestelt u snel en gemakkelijk uw eigen bloemwerk. In de webwinkel heeft u de mogelijkheid om  via iDeal of uw creditcard te betalen. Wij bezorgen overal in Nederland, zodat het Amsterdamse Mooi Anders toch voor iedereen te bereiken is.

In onze eigen webshop vind je onze exclusieve boeketten.

Een Mooi boeket bloemen laten bezorgen? Kies wat je graag wil laten afleveren in Amsterdam. Wij bezorgen het in de middag. Geef een dag aan (di t/m zat) bij je gegevens invullen). De bezorgkosten zijn €7,- door heel Amsterdam. Zijn ze op het afleveradres niet thuis? Geen probleem, ze krijgen een briefje in de bus bij welke buren we het even mochten afleveren.

Bestel je graag bloemen bij ons? Maak een account aan!

Naar webshop

In onze webshop van Fleurop vind je een ruim assortiment.

Naar Fleurop

Cymbidiums | Ben van der Kooij Orchids

Bij Mooi Anders bloemen werken we graag met bijzondere bloemsoorten. Een kweker en leverancier van zo een bijzonder soort is Ben van der Kooij. op zijn website vonden wij een Mooi verhaal over zijn product! Het geslacht Cymbidium telt meer dan 40 bekende beschreven soorten en werd voor het eerst…

Lees verder

Zakelijk bloemen laten bezorgen

Zakelijk bloemen bestellen. Dat moet efficiënt zijn, toch?

Daar hebben we ons best voor gedaan. Je kan via de volgende wegen bij ons bestellen:

  • via de webshop, Daar kun je ook een zakelijk account aan maken. Dit doe je bij je eerste bestelling. Dus steeds het factuur adres en bezorggegevens invullen is dan niet nodig. Je kunt dan ook op factuur basis bestellen. Je betaald als zakelijke klant geen administratie kosten.
  • via de e-mail, dit kan op factuurbasis. Maar dan brengen we mogenlijk administratie kosten in rekening.
  • via telefoon (020-6835038), wij noteren je bestelling even, dit is voorhal handig als je specifieke wensen hebt. Wij vragen je dan te betalen via een betaal-link met open bedrag. Wanneer wij je betaal bevestiging hebben bezorgen wij je order. Hiervan kun je per mail een factuur ontvangen, daar zijn mogenlijk administratiekosten aan verbonden.

Maak nu een account aan en je krijgt 25% korting op je eerste boeket!

Registreer nu

 

Onze winkel aan de Bilderdijkstraat met eigenaar Dennis.

Dus wil jij een Mooi en Ander boeket met bijzondere bloemen laten bezorgen in Amsterdam vanaf onze winkel in de Bilderdijkstraat? Neem contact met ons op en wij verzorgen én bezorgen jou bloemen. Maar natuurlijk kun je ook even langs komen om de winkel te bewonderen. Net zoals al onze klanten in Amsterdam Oud-West.

Of laat bloemen iedere week bezorgen bij jezelf met een bloemabonnement. 

Een account bij Mooi Anders?

Wat we bedoelen we met een account bij Mooi Anders Bloemen is; makkelijk bloemen bestellen, zowel zakelijk als prive.

Het voordeel hiervan is, is dat je niet steeds al je gegevens hoeft in te vullen. Als je, je gegevens laat onthouden op onze site hoef je zelfs niet in te loggen. Via de webshop kun je dan heel makkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen.

Je kunt al je gegevens via je dashboard beheren. Én er komen straks ook downloadbare producten. Deze vind je dan ook op je dashboard.

Zakelijke klanten kunnen bestellen op factuur basis. Sta jij al in ons Debiteuren bestand? Dan is bestellen op factuur basis gratis.

Bestel je privé? Betaal dan via IDeal, Paypall, creditcard of overschrijving. Kies je voor de optie om via factuur

Een account aanmaken doe je bij je eerste bestelling. Of vraag alvast een accound aan voor later gebruik.

Bestel nu     Account maken

De voorjaarscollectie

In onze webshop Vind je nu de eerste voorjaarsboeketten! We werken daarin graag met een basis van takken. Hiertussen verwerken we dan de bloemen. Bij voorkeur de echte lente favorieten zoals onze bijzondere Franse tulpen!

In onderstaand boeket zitten Cymbidium orchideeën. Deze krijgen wij van Ben van der Kooij Orchideeën eigenlijk moet je even op zijn website kijken. Deze gebruiken wij graag in onze boeketten. Ze staan namelijk 3 weken. Als je echt lief voor ze bent wel langer! Via gewone kanalen zoals de veiling moeten deze orchideeën op een standaard maat afgesneden worden. Nu Ben ze aan ons levert zijn ze soms wel 90 cm en met een lange steel om in boeketten te verwerken. Op de foto hieronder zie je hoe wij ze graag verwerken in onze voorjaarscollectie!

We gaan onze collectie nog uitbreiden. Maar bij deze alvast een sneak preview

Naar Webshop

 

Niet alleen de kleuren zijn warm, maar ook een paar tropische bloemen. Tussen het frisse groen van de sneeuwbal en de wilde asperge zitten Cymbidium orchideeën, kangoeroe pootjes en nog meer bijzondere varianten.