Bloemen bezorgen in Amsterdam


Best verkocht:

Zo bezorgen wij:

Kies bij het afrekenen de gewenste datum. We bezorgen van Dinsdag tot zondag en op Maandag zijn wij gesloten.

Lees meer...
Kies bij het afrekenen de gewenste datum. We bezorgen van Dinsdag tot zondag en op Maandag zijn wij gesloten.

Bezorgen binnen de ring van Amsterdam is €7 via Peddler, onze vaste fietskoerier. In postcodegebied 1053 en 1054 bezorgen wij zelf voor €3,50. Dit word vanzelf getoond na het invullen van de postcode.

Via Peddler bezorgen wij in de middag of avond. In de buurt kunnen wij geen dagdeel afspreken, we springen op de fiets wanneer het even rustig is in de winkel.

Heb je vragen, of staan jou wensen niet in de webshop? We zijn een kleine onderneming en daarom houden we het graag persoonlijk. Heb je speciale wensen of wil je op het laatste moment een bestelling plaatsen?

Bel ons even, Dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.
020-68 35 038 (di-zat en zondag middag)
We kunnen je dan gewoon een betaallink sturen.

Niet thuis?

Geen Probleem, we proberen het het volgende bezorgmoment weer.

Lees meer...
We bellen ook even aan bij de buren of die het willen aannemen. Dan doen we een briefje in de bus bij welke buren we het boeket hebben achter gelaten. Als laatste optie laten we een briefje achter of ze even contact met ons willen opnemen.

Zakelijk bestellen

Bij iedere order zit een BTW bon in je bevestiging als bijlage.

Lees meer...
Je kunt bij ons helaas niet op rekening kopen. Met een eigen account kun je makkelijk bestellen zonder veel invul werk. Ook kun je facturen later opnieuw downloaden.

Een account

Met een eigen account hoef je niet steeds alle gegevens in te vullen.

Let op

Vanwege de Lockdown hebben we een kleiner assortment bloemen. Dit doen we zodat we dagelijks alles vers in huis kunnen halen. Heb je speciale wensen? Bel ons gerust.

De onderstaande boeketten kunnen wij maken met de verse bloemen van vanmorgen. Deze hebben we in meerdere prijsklassen. Het boeket van de week word iedere Dinsdag aangepast. En het boeket van de dag maken we met wat we vanmorgen hebben binnen gekregen.

We hopen op je begrip dat de boeketten af kunnen wijken van de afbeelding. Maar we maken er altijd iets Moois van!