Bloembinder/ster gezocht

Dit bericht is 8 juni 2021 geplaatst.

Er komt in ons team een plekje vrij

Omdat er in ons team een plekje vrij komt zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Kennis, enthousiasme voor het vak en klantvriendelijkheid zijn bij ons van groot belang. In onze knusse winkel in hartje Amsterdam ontvangen wij 6 dagen per week klanten in de winkel. Daarnaast verwerk we veel orders vanaf onze eigen website. Veel klanten kennen ons van bijzondere planten, uitstekende kwaliteit bloemen of onze natuurlijke cadeau boeketten of weelderige bruidsbloemwerken.

Wie we zoeken

Volg jij een opleiding of ga jij die doen? Dan scoor jij al wat extra punten. We zoeken iemand met een goede basiskennis die graag wil leren. Heb jij kennis van Snijbloemen en Planten, en kun jij die goed overdragen aan onze klanten? Dan zou jij erg goed in ons team passen. Het zou mooi zijn als je Nederlands en Engels spreekt.

Lijkt dit je wat?

Neem contact met ons op via de email. Stuur ons een korte motivatie en CV. Een video vinden we ook erg leuk!

dennis@mooianders.info

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.