geplukt voor moederdag
Groots moederdag boeket
Zomers moederdag boeket

Het is natuurlijk heel rustgevend om even met planten of bloemen bezig te zijn. Maar op het werk heb je natuurlijk wel wat beters te doen dan alle stelen schuin af te snijden. Laat dat maar aan ons over! We snijden de bloemen voor je af, zetten ze in een leen-vaas en doen alvast voeding in het water. Dan kun jij ondertussen verder met je werk.


Bestellen

Meld je online meteen aan voor ons bloemabonnement. Alle opties zijn inclusief bezorgen* en gratis leen vazen. We incasseren via IDeal van je rekening en je krijgt vooraf een BTW factuur. We bezorgen zakelijke bloemabonnementen op Dinsdagmiddag.

Wekelijks bloemabonnement
Een frisse uitstraling voor je bedrijf met een wekelijks abonnement. Kies de maat die je wekelijks bezorgt wilt hebben en vul het bijbehorende bestelformulier in.
Tweewekelijks bloemabonnement
Iedere keer weer een Mooi seizoensboeket. Dit abonnement staat zeker een week maar er zitten altijd bloemen in die langer mee gaan. Kies de maat die je graag wilt hebben door het bijbehorende formulier in te vullen.
Bloemabonnement op maat

Heb je Andere wensen dan de abonnementen die we hierboven aanbieden? Neem dan even contact met ons op. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Contact opnemen
*Bezorgkosten worden per gebied berekend en ingehouden van het totaalbedrag.