geplukt voor moederdag
Groots moederdag boeket
Zomers moederdag boeket

Persoonlijk, op maat en alles al voor je gedaan. Waar we in onze winkel in uitspringen voeren we ook door in onze bloemabonnementen. Zo zetten we de bloemen alvast in een leen-vaas of in jouw eigen vaas. Wil je maar een paar bijzondere bloemen, of een heel boeket? Laat het ons weten en we houden er rekening mee.


Bestellen

Meld je online meteen aan voor ons bloemabonnement. Alle opties zijn inclusief bezorgen* en gratis leen vazen. Wanneer je er voor kiest om je abonnement in de winkel op te halen, dan krijg je meer bloemen in plaats van de bezorgkosten. We bezorgen particuliere bloemabonnementen op vrijdagmiddag.

Wekelijks bloemabonnement
Altijd verse bloemen in huis met een wekelijks abonnement. Kies de maat die je wekelijks bezorgt wilt hebben en vul het bijbehorende bestelformulier in.

Tweewekelijks bloemabonnement
Iedere keer weer een Mooi seizoensboeket. Dit abonnement staat zeker een week maar er zitten altijd bloemen in die langer mee gaan. Kies de maat die je graag wilt hebben door het bijbehorende formulier in te vullen.
Bloemabonnement op maat
Heb je Andere wensen dan de abonnementen die we hierboven aanbieden? Neem dan even contact met ons op. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Dit boeket lijkt wel van koperen Gladiolen en gouden dille te zijn gemaakt. Met alle grassen lijkt het zo uit het veld te zijn geplukt
Contact opnemen

*Bezorgkosten worden per gebied berekend en ingehouden van het totaalbedrag.