Bloem-abonnementen

Bloem-abonnementen

Mooi Anders Bloemen

Bloem-abonnementen

Bloem-abonnementen

Altijd bloemen thuis of op je werk? Mooi Anders verzorgt voor particuliere en zakelijke klanten gepaste bloemwerken via afgestemde bloemabonnementen.

Elke week verse bloemen in huis hebben is heerlijk. En je kunt natuurlijk wekelijks een boeket bij ons in de winkel ophalen, maar met een bloemabonnement kun je het boeket ook in een gratis leenvaas thuisbezorgd krijgen. We nemen zelfs de oude bloemen en vaas weer mee.

We maken het persoonlijk

Omdat we een kleinschalige, plaatselijke bloemist zijn kunnen we flexibel zijn met jouw wensen. Liever een bepaalde bloem niet in je boeket of een weekje je abonnement overslaan? In je eigen account kun je dit regelen.

We snijden de bloemen voor je af en zetten ze in een vaas. Op die manier kunnen we de kwaliteit garanderen. Ook zit er voeding in het water die het water langer fris houdt en dus je bloemen langer laat staan. Het enige wat je hoeft te doen is eenmaal per week de vaas even bijvullen.

We leveren uitsluitend in Amsterdam. Via Peddler word je boeket geleverd op de dagen die we open zijn. Ook ‘savonds. Bezorgen kost €7,50 per levering.

We bezorgen in de binnenring van Amsterdam met een ervaren bezorgdienst. Als je een keer niet thuis bent proberen we het bij de buren en krijg jij een briefje in de bus.

Maar als dat beter uitkomt kun je je bloemen ook tijdens openingstijden in de winkel ophalen.

Ga je op vakantie of wil je je abonnement stoppen? Dit regel je zelf gemakkelijk in je eigen account. Deze vind je in het hoofdmenu onder bloemabonnementen.

Die leuke vaas van de rommelmarkt die perfect bij je interieur past maken we graag voor je op! Als je er twee hebt kunnen we afwisselen en heb je iedere week iets anders. Wanneer we je nieuwe boeket samenstellen snijden we gelijk alles voor je af en doen voeding in het water. Dat betekent wel dat we de vazen omruilen. Maar geen paniek: heb je maar één vaas of geen vaas, dan hebben we een leen-vaas voor je. Uiteraard kunnen we ook alles in onze leen-vazen leveren.

We doen ook niet moeilijk als je die leen-vaas nog wat langer wilt gebruiken omdat onze bloemen langer dan een week staan (en ja; dat staan ze meestal wel!). Als je namelijk twee vazen van ons in bruikleen hebt, dan krijg je ze in papier aangeleverd. Maar in dat geval wel even zelf afsnijden dus.

Via automatische incasso heb je geen omkijken naar het betalen van je abonnement. Je betaald je abonnement per levering. Je kunt online de machtiging via iDeal of creditcard afgeven. Je krijgt van iedere levering een BTW-factuur.[/su_spoiler] [su_spoiler

Wil je een abonnement cadeau geven? Leuk! we hebben hier een speciaal abonnement voor.

Wat maakt het Mooi en Anders

We hebben net de meer bijzondere soorten bloemen in ons assortiment. Onze groothandel koopt in op de veiling en bij de kwekers en op die manier hebben we altijd een bijzondere selectie die we in onze boeketten verwerken. We zijn zeer milieu bewust bezig (al zeggen we het zelf). We bezorgen op de fiets of met onze elektrische auto. Onze bloemen hebben keurmerken zodat we weten dat deze met minder tot geen schadelijke stoffen behandeld worden. Ook worden deze met minder water vervoerd; dat is dus lichter in transport en verbruikt weer minder brandstof.