Bloemabonnement: Na de storm

Dit bericht is 19 januari 2018 geplaatst.

Deze week hebben we gekozen voor veel wit in het bloemabonnement. Nu zijn bloemen vaak niet écht wit. Vaak zit er een klein vleugje geel, roze of groen in. Dus voor het oplettend oog zitten er subtiele kleuren in verwerkt.

In dit boeket verwerkte we een Amaryllis, Leeuwenbek, Eucalyptus, kersenbloesem, Alstroemeria, kangoeroe pootjes en een Mooie Roos.

Wil jij ook zo een bloemabonnement?

[maxbutton id=”12″ url=”https://www.mooianders.info/bloemabonnementen/” ]

 

Maar je kunt dit boeket ook gewoon eenmalig los bestellen. We hebben hem namelijk toegevoegd aan onze voorjaarscollectie.

[maxbutton id=”8″ url=”https://www.mooianders.info/product/soort-van-wit/” ]

 

 

Na alle wind van gisteren is de dag vaak zo fris en helder! Dus dat was het gevoel wat ik vandaag ook in je boeket wou stoppen! Niet alleen de kleur wou ik fris maken, ook de geur. Vandaar dat ik als basis eucalyptus heb verwerkt.
Een opklaring na de storm van gister was onze inspiratie voor uw bloemabonnement.

 

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.