Bloeiende planten! Durf je dat aan?

Dit bericht is 10 november 2019 geplaatst.

Heb je je hele huis al vol met planten staan? Dan is het waarschijnlijk één groene oase! Maar hoe zit dat met andere kleuren?

Een bloem in één van je kamerplanten kan echt een cadeautje zijn.

Veel planten bloeien maar dat is maar een korte periode. Dus als zo een plant uitgebloeid is moet deze ook nog aantrekkelijk zijn. Maar als het seizoen daar is en je plant geeft een bloem dan kan dat echt zo een bedankje zijn van je plant aan jou voor de goede verzorging.

Op de foto’s:

  • Een siergember mer hele kleurrijke schutbladeren. op lange stelen komt een klein geel bloempje wet prachtig contrast geeft. Een makkelijke plant met veel blad wat ook na de bloei zeer decoratief is.
  • De Ludicia op de tweede foto heeft mooi donker blad met lichte nerven. Deze grond-orchidee is makkelijk te verzorgen en geeft een keer per jaar kleine witte bloempjes in bloem-aren die je op de foto al ziet groeien.
  • Tillandsia’s worden ook wel Airplants genoemd. Deze soort heeft knal oranje bloemknoppen waar kleine witte bloempjes uit komen. Na de bloei word deze aar groen en vormen zich meerdere stekken die volgend jaar weer kunnen gaan bloeien.
  • Een niet-oma-Orchidee! Op de laatste foto een orchidee met een bloem die mij altijd aan een jaren 60 behang doet denken. Deze is ook makkelijk te verzorgen en zonder bloemen nog steeds aantrekkelijk door de schijnknollen.

Meer bloeiende planten zien? kom even langs in de winkel en we vertellen je graag meer over het assortiment.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.