BIJzondere beestjes in de voortuin

BIJzondere beestjes in de voortuin

blossom-1135245
BIJzondere beestjes in de voortuin
20150720_125826.jpg
Mooi Anders Bloemen

Mooi Anders Blog

Categorieën:

Bzz, bzz, bzz hoor ik regelmatig voor mijn winkel aan de drukke Bilderdijkstraat. Gelukkig maar! Het gaat namelijk niet goed met de bij en dat gaat me aan het hart. Daarom wil ik met Mooi Anders BIJdragen aan het welzijn van de bij. 

Veel van mijn planten zijn goed voor het milieu en dus ook voor de bij – en daarmee voor jou. Bijen bestuiven namelijk een groot deel van de gewassen die jij eet. Kom je binnenkort ook bijtjes spotten in mijn voortuin? Tot gauw!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.