“Bedrijfsuitje” Online Kerst Kransen Maken

Dit bericht is 24 november 2020 geplaatst.

Workshop via Zoom

Vind jij het ook zo jammer dat je geen bedrijfsuitje kan hebben vanwege de corona crisis? Voor verschillende bedrijven hebben wij al workshops voor de kerst op de planning staan. Alle collega’s krijgen een box opgestuurd met alle materialen om een kerstkrans te maken. Heerlijk geurend dennegroen, traditionele hulstblaadjes en mooie bessen. Ook de strokrans en het binddraad zitten al in dit pakket. We maken de krans met natuurlijke materialen die mooi indrogen.

De workshop word bijgewoond via Zoom. Onze workshop ruimte is omgebouwd tot TV studio. Een camera is op de tafel gericht zodat je goed kunt zien hoe het werkstuk gemaakt word. De ander op mijzelf én de krans zodat je ook het werkstuk en de uitleg goed tegelijk kan volgen. Als je vragen hebt kun je deze natuurlijk gewoon stellen. Bij grote groepen kan dat via de Chat en dan schakelen we jouw microfoon in om deze te beantwoorden. Dan houden we het overzichtelijk en komt alles aan bod.

  • We geven deze workshops vanaf 6 tot 20 personen.
  • De workshops worden uitsluitend na 19u gegeven wanneer de winkel gesloten is.
  • De workshops worden vanaf €45 per persoon gegeven exclusief verzendkosten van de paketten.
  • Wij vragen een aanbetaling voorafgaande van de workshop.
  • Uiteraard ontvangt u (achteraf) een keurige BTW factuur.
  • Wij kunnen alle inschrijvingen en E-mails voor u regelen via ons systeem.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.