EEN MASTERCLASS IN PLANT DESIGN: CREATIEVER LEVEN

Dit bericht is 25 februari 2020 geplaatst.

Van Plant Design masters en indoor gardeners en botanisch schrijversduo Ro Co

Plant Design masters Rose & Caro zijn samen Ro Co; een indoor gardeners bedrijf en botanisch schrijversduo uit London. In hun masterclass vertellen zij over het creatief gebruik maken van Plant Design.

“Planten hebben de kracht om een ruimte compleet te transformeren”, vertelt Rose van Ro Co. Niet zo vreemd dus, dat Rose en Caro gek zijn op Plant Design en er hun werk van maakten. Hun missie? “We willen mensen meer verbonden laten voelen met elkaar en met de natuur,” vertelt Caro. “Door creatief gebruik te maken van planten en potten”, vult Rose aan. Dat kan op veel verschillende manieren…

Wil jij creatiever gebruik maken van je leefruimtes met Plant Design? Rose en Caro hebben een aantal handvatten waarmee je kunt experimenteren om jouw eigen smaak kunt ontdekken. Want dat is waar Plant Design uiteindelijk om gaat: er plezier in hebben en jouw persoonlijke smaak ontwikkelen. Zo doe je dat!

Meer weten over Rose en Caro? Lees ons interview met hen hier.

Bekijk ook de Plant Design masterclasses over de wauw-factor creëren en de natuur dichterbij brengen.

Bron: Mooi wat planten doen

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.