60+ Bruidsboeketten!

Dit bericht is 3 januari 2019 geplaatst.

We hebben het afgelopen jaar meer dan 60 bruiloften mogen voorzien van bloemen! In 2017 hebben we ons bruidsmenu geïntroduceerd. En dat heeft ons veel aandacht bezorgt. In 2016 maakte we 5 bruidsboeket. In 2017 opeens 30 door de introductie van de nieuwe manier van bestellen. Dat bracht ons goede moed en we hadden wat vernieuwingen doorgevoerd om het bestellen duidelijker te maken. 2018 barste de bom! Een weekend met 6 bruidsparen die onze bloemen wilden op hun bruiloft. In totaal hebben we het afgelopen jaar 64 bruidsboeketten gemaakt. Variërend van een walk in wedding bouquet tot een landhuis aankleden.

Voor dit jaar hebben we nog wat meer ideeën doorgevoerd en onze zinnen gezet op 100 bruidsboeketten.

Nieuw

Het complete bruidsmenu staat nu op 1 pagina. Het A la Carte menu maar ook de samengestelde Menu’s/pakketten. Door op de + te klikken komt er meer informatie te voorschijn.

Het vragenlijstje maakt het ook veel makkelijker voor het bruidspaar én voor ons om over alle informatie te beschikken. Dus bij de eerste afspraak kunnen we het gelijk over de bloemen hebben.

[maxbutton id=”12″ ]

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.