4 bijzondere en leerzame workshops om komend seizoen niet te missen

Dit bericht is 18 juli 2019 geplaatst.

Nu ik een strippenkaart met korting in de webshop heb staan, kan ik het niet laten om je warm te maken voor het nieuwe workshopseizoen. Want als de korting je niet over de streep trekt, dan vast wel deze (mogelijke) combinatie van workshops om komend seizoen te volgen.

  1. Bloemschik basics (Nederlands én Engels). Even opfrissen, of van start gaan met bloemschikken; je hebt gegarandeerd een leerzame avond met nieuwe inzichten.
  2. Werken met steekschuim. Een handig hulpmiddel, dat je het beste gebruikt als je de kneepjes van het vak kent. En die leer ik je maar al te graag.
  3. Kerst kransen. Kerstmis is niet compleet zonder een mooie krans aan de deur. En die is nog steeds het meest bijzonder als je ‘m zelf hebt gemaakt. Kom dat dus gezellig doen!
  4. Winter wandeling. Haal de winter in je warme huis met deze workshop waarin bloemen uit het ijs lijken te komen. Leuk weetje; we gaan werken in een schaal.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.