10 Mei, Moederdag!

Dit bericht is 4 mei 2020 geplaatst.

Dit jaar zullen vele moeders even niet bezocht kunnen worden met Moederdag. Wij hebben een paar leuke oplossingen voor je!\

Online Workshop Bloemschikken

Omdat we geen fysieke workshops meer kunnen geven zijn we online gegaan!

Woont je moeder en/of jij in Amsterdam? Dan kunnen we haar een pakket bloemen opsturen. Om 8 uur ‘s avonds komen we dan via Zoom online en gaan we samen bloemschikken.

Uiteraard hebben we dit getest met mijn eigen moeder. Via haar telefoon of laptop kon ze de toegestuurde link openen en bloemschikken maar!

Bestel vóór 7 mei!

Boeketten opsturen

Laat op Zondag 10 mei zelf een prachtig boeket bezorgen door ons in Amsterdam. Binnen de Ring van Amsterdam kunnen we dezelfde dag nog een boeket bezorgen. Máár in de Pre-Sale kun je er zeker van zijn dat de bloemen die je besteld hebt er zijn. Bestel nu alvast en krijg 10% korting met de kortingscode op Moederdag boeketten.

Gebruik kortingscode:

PRESALEMOEDERDAG2020

Deze code is geldig tot en met 08-05-2020

Digitale Cadeaubon

Komt jouw moeder graag bij ons in de winkel, of wil je dat ze zelf online kan bestellen? We hebben u een digitale cadeaubon!

De winkel is tijdelijk gesloten, maar we bieden tijdelijk;

Gratis bezorging op vrijdag & zaterdag

Wegens een grote renovatie is onze winkel op de Bilderdijkstraat gesloten. Maar we werken vanuit huis op vrijdag en zaterdag. Om onze klanten tegemoet te komen bezorgen we daarom in Amsterdam tijdelijk gratis alle boeketten en bloemabonnementen.

Tot €50 korting op de strippen kaart

Wil je aankomend seizoen 5 of 10 workshops voor 1 of meerdere personen aanschaffen? Koop dan een strippenkaart en krijg tot wel €50 korting in de maand augustus.