Workshop Tropisch kerst arangement

  • 7 december 2017
    19:00 - 21:00

Ik weet het, het klinkt gek. Maar in het zuidelijk halfrond is het met kerst hoog zomer! Dat betekend niet dat we meteen een palmboom gaan aankleden met kerstballen. Maar wel dat er prachtige gewassen verkrijgbaar zijn om mee te werken. Orchideeën, Katoen, Bromelia’s en exotische siervruchten.

Wanneer je deze dingen combineert met een paar goed uitgekozen, traditionele kerst onderdelen, zoals sneeuw en lichtjes, krijg je een heel eigentijds effect!

Deze workshop kun je los van al onze andere workshops doen. Maar na de workshop werken met steekschuim kun je, je meer verdiepen bij deze workshop in de vormgeving.

Let op, bij deze workshop gebruiken we luxere materialen en daarom word er op iedere ticket (ook strippenkaarten en cadeaubonnen) €10 extra gerekend. De workshop Tropisch kerst aragement kost dus €45,- per persoon.
Prijs Aantal:
Één persoonToon details + €35.00 (EUR)  
Cadeaubon gebruikenToon details + €0.00 (EUR)  
Koop CadeaubonToon details + €36.00 (EUR)  
Strippenkaart gebruikenToon details + €0.00 (EUR)  
Strippen kaart kopen (5)Toon details + €162.50 (EUR)  
strippenkaart kopen (10)Toon details + €300.00 (EUR)  
Materiaal toeslagToon details +

Dit ticket is vereist en moet worden aangeschaft.

€10.00 (EUR)  

Locatie

locatie  

Telefoon locatie 020 683 50 38

Locatie website:

Adres
Bilderdijkstraat 196 h, 1053 LE, Amsterdam

Beschrijving:

De bloemenkelder

Om u tijdens een workshop  helemaal in de Mooi Anders sfeer te brengen, organiseren we deze nooit ver van huis. Onze eigen bloemenkelder is namelijk de perfecte locatie voor een bloemschik-avond. Nooit ver verwijderd van de ruime keuze in onze materialen, want de bloemenkelder bevindt zich gewoon onder onze winkel. Terwijl u helemaal opgaat in het bloemschikken, krijgt u gelijk een kijkje in de keuken. De bloemenkelder is namelijk de plek waar wij normaal gesproken onze boeketten voorbereiden en vers geleverde bloemen gereedmaken voor verkoop. U verlaat onze bloemenkelder gegarandeerd met een bloemwerk waar u en wij trots op zijn!  

Reageren is niet mogelijk