Onze bloemen

Wat is er fijner dan mooie bloemen? Verse, mooie bloemen! Bij Mooi Anders zorgen we ervoor dat onze bloemen vers geleverd worden, zodat u zo lang mogelijk kan genieten van uw bloemwerk. Een ander voordeel is dat wij elke keer dat u langskomt weer wat Anders in huis hebben, Mooi hè?

IMG_9348 Kwaliteit

Dagelijks krijgen wij verse bloemen aangeleverd van een top groothandel. Zij leveren de bloemen ’s nachts af, zodat ze ’s morgens al in de winkel staan.
Iedere bloem wordt ontdaan van bladeren tot het waterniveau, schuin afgesneden en we zetten ze in glazen vazen. Dan kunt u zelf zien dat het water schoon en fris is.

“Onze vaste klanten zien wij “helaas” maar om de twee weken in plaats van iedere week. Omdat de bloemen zo lang staan…”

Bloemen bestellen

Evenementen en feesten

De kers op de taart van elk feest, is een prachtig gedecoreerde locatie. Mooi Anders is er van overtuigd dat dat niet beter kan dan met bloemwerk. Voor elke plek en elk budget kunnen wij de aankleding voor u verzorgen. Flexibiliteit is onze kracht: in overleg zullen wij altijd tot het uiterste gaan om uw feest of evenement naar uw smaak aan te kleden. Uiteraard altijd met een Mooi Anders-sausje, zodat alle gasten onder de indruk zullen zijn van de creatieve aankleding.

 IMG_9168Bruidsbloemwerk

Een bruid is geen echte bruid zonder haar belangrijkste sieraad: haar bruidsboeket.
Passend bij de gelukkige vrouw en haar adembenemende jurk maakt Dennis Lanzaat een draadgebonden bruidsboeket. Door elke bloem apart op een ijzerdraadje te plaatsen blijft alles op de juiste plek, maakt het door het lichte gewicht de hectische dag van de bruid makkelijker en straalt het boeket op elke foto. Uiteraard kan het boeket ook handgebonden zijn, indien dit passend is. Niet te vergeten, de corsage van de bruidegom. Minstens zo belangrijk als het bruidsboeket en uiteraard uniek en aangepast op de bruidegom. Niet alleen het bruidspaar, maar ook de zaal, de auto of de koets en de naasten van het bruidspaar worden Mooi Anders aangekleed met bloemwerk. U kunt het zo gek of zo mooi niet bedenken en Dennis Lanzaat weet het te volbrengen, om deze bijzondere dag nóg mooier te maken.

Lees meer over ons <bruidsmenu>

Een afspraak maken, vragen of advies nodig? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel.

20150428_093511Rouwbloemwerk

Een naaste verliezen is een van de ergste dingen die een mens kan overkomen en het bloemwerk is wellicht het laatste waar je in zo’n situatie aan denkt.
Toch is het iets wat het pijnlijke afscheid net iets mooier maakt, met een bloemstuk dat past bij je geliefde. Dennis Lanzaat zorgt ervoor dat het bloemwerk voor deze dag perfect aansluit bij de betreffende persoon. Er is te kiezen uit een boek met voorbeelden, waar de ervaren bloemist altijd zijn eigen draai aan geeft zodat je altijd een uniek stuk krijgt. Een gesprek over de gepasseerde persoon is de eerste stap in het creëren van een waardig rouw bloemwerk. Dennis maakte bijvoorbeeld al eens een ‘voorjaarstuin’, een kistbedekking met bloembollen omdat deze persoon zo veel van voorjaar hield. Maak een afspraak en de creatieve Dennis komt bij u langs, zodat het rouw bloemwerk altijd zo persoonlijk mogelijk is.

Onze visie op uitvaart-bloemwerk staat ook op Made For Heaven 

IMG_8924De Leenvaas

Het verzorgen van een grote bos bloemen kan tricky zijn, dat beseffen we bij Mooi Anders maar al te goed. Behalve het observeren hiervan, hebben wij ook een oplossing bedacht: de leenvaas. Een vaas die past bij de grootte van het boeket dat u koopt en gratis te leen. Goed voor de kwaliteit, handig voor u.

Indien u gebruik wilt maken van een leenvaas, betaalt u eenmalig borg, afhankelijk van de grootte van de leenvaas. Deze kunt u in de winkel ophalen wanneer u een bos bloemen koopt of met een bloemabonnement bezorgd krijgen. Wij zetten de bloemen schuin afgesneden in de vaas en met de juiste voeding. Neerzetten en klaar!

 

Contact

Advies, vragen of onze bloemen bestellen? Mail ons of bel naar 020-6835038


Ons Bruidsmenu

bruidsboeket mooi andersWe willen graag dat een bruidspaar door de bomen het bos nog ziet. Daarom hebben we lang nagedacht over hoe we de bloemen voor je bruiloft bestellen simpeler kunnen maken. Dat idee werd me duidelijk in een restaurant!

Ik heb me we eens voorgesteld hoe Gorden Ramsay zou reageren als je naast hem in de keuken zou staan en zeggen hoe jij je gerecht het liefste hebt. Daarom hebben ze een menu kaart en gaan ze jou laten zien wat de kok het beste kan maken voor jouw. En als je de chef helemaal vertrouwd dan neem je zijn verrassingsmenu.

Ons Bruidsmenu

Wij hebben ons bruidsbloemwerk in net zo een jasje gegoten. Je bent fan van onze winkel, je waardeert onze kwaliteit en assortiment van bloemen én onze stijl spreekt jouw aan? Dan is jou bruiloft en onze boeketten een “match made in Heaven”.

Samengestelde menu’s

Heb je een budget waar je zo veel mogenlijk uit wil halen, dan hebben wij menu’s opgesteld met een aantal gangen. Jij weet precies wat je krijgt en wij weten wat we voor jou moeten inkopen. Op die manier kan dat voor een scherpe prijs en heb jij waar voor je geld!
Je kiest het aantal gangen, je kleuren thema en je geeft 3 van jouw lievelingsbloemen door. In de menu’s zitten de bezorgkosten, leenvazen samen met je bloemen voor een all-in prijs verwerkt.
Én in het restaurant kon ik een side salad bestellen. Dus de toevoegingen aan het menu vind je dan ook terug als “bijgerechten”.

Al a Carte bestellen

Alle prijzen van wat we doorgaans maken op een rij. Van jou Bruidsboeket tot de strooiblaadjes. Uiteraard kunnen we samen met jou iets unieks bedenken maar met dit overzicht krijg je een goed beeld van wat onze kosten zijn.

Boeket van de dag

Of te wel, ons “walk in wedding Bouquet”. Wil jij het echt Mooi Anders? Mooie bloemen hebben we altijd, dus je kunt ook binnenlopen om je bruidsboeket samen te stellen van de bloemen die wij op voorraad hebben. Omdat dit ons tijd scheelt met het doornemen, bestellen en maken van jou boeket hebben we hier een schappelijke prijs voor gemaakt. Vanaf €35,- zie jij je bruidsboeket ter plekken ontstaan!


< Bekijk ons bruidsmenu nu online >

Om onze aandacht bij de bloemen te houden hebben we een goed alternatief voor Offertes.
Bekijk al onze prijzen in het Bruidsmenu Bekijk en download het PDF bestand >

Walk in wedding Bouquet

Boeket van de dag Walk in wedding bouquet Vanaf €35,- Er gaat veel tijd en aandacht in bruidsboeketten zitten. Je denkt veel na over de kleur, je bespreekt alles goed met je bloemist en zoekt met hem de mooiste bloemen uit. Daar gaat veel werk en tijd in zitten en…

Lees verder