Over Mooi Anders


Mooi Anders, de bloemenzaak waar mooi en anders hand in hand gaan. Niet alleen kunt u hier terecht voor een bloemstuk of boeket dat anders is, ook in de service en voorzieningen komt onze andere gedachte mooi terug.

tegel over

Wat Anders zo Mooi maakt

Bij Mooi Anders is alles mooi en net even anders. Dat ziet u bijvoorbeeld terug in de keuze voor bloem- en plantsoorten, de inrichting en bijzondere bloemstukken, maar ook in het feit dat we alles zo duurzaam mogelijk doen. Zo krijgt u bij ons gerecycled papier om uw bloemen en kopen wij zo veel mogelijk fair trade bloemen in. Eigenaar Dennis Lanzaat is een expert op het gebied van groen en kan u ook altijd adviseren. Van bloemsoort tot onderhoud en van schikkingstips tot vaasgebruik – u  bent met uw vragen bij ons aan het juiste adres. Uniek en persoonlijk, dat is waar wij voor staan en wat wij in elke ervaring proberen over te brengen.

Dennis Lanzaat

Dennis Lanzaat is een gepassioneerde bloemist. Al sinds zijn veertiende werkt hij met heel veel plezier in bloemenwinkels. 

Dennis heeft gewerkt bij vooraanstaande bloemisten in Almere, Muiden, Leeuwarden, Wommels, Sneek en Heerenveen. De creativiteit zat er altijd al in bij de veelzijdige jongeman, maar deze is geprofessionaliseerd tijdens de zesjarige bloemschik-opleiding in Naarden. Niet alleen Dennis zijn planten en vingers zijn groen, ook zijn manier van werken kan met verve groen genoemd worden. De bloemschikker in hart en nieren recyclet namelijk materiaal in bloemwerk om zijn eigen stijl te laten zien. Zo werkt Dennis het liefst met materialen als hout, metaal, oude binnenbanden van fietsen en bijvoorbeeld knoestige takken. Een van Dennis zijn sterke punten is kennis en ervaring overdragen en daarom organiseert hij bij Mooi Anders Bloemen ook workshops en cursussen. Binnen de workshops staat Dennis bekend als iemand die soms buiten het boekje treedt, om zo een uniek resultaat neer te zetten. In 2014 is zijn ultieme jongensdroom uitgekomen en is hij trotse eigenaar van zijn eigen bloemenwinkel in de Bilderdijkstraat, waar u altijd langs kunt komen om hem, zijn visie en het niet te missen bloemwerk van Mooi Anders beter te leren kennen.

geluk kun je niet kopen bloemen wel mooi anders“Ik ben een vakidoot en daar ben ik trots op!
Zonder dollen. Mijn eerste woordje was “Boemitje” en dan kwam ik met een Madeliefje binnen. Ook mijn allereerste spreekbeurd ging over… … jawel, bloemen. En dat ik 8 jaar was heb ik eens een hortensia van een buurvrouw kaalgeknipt om een boeket voor mijn moeder te maken. De buurvrouw was er niet zo blij mee. Gelukkig mijn moeder wel 😉 “

Kamerplanten Mooi Anders Bloemen AmsterdamSpecialisaties

Hoewel wij geloven dat je nooit uitgeleerd bent, hebben we over de jaren heen een aantal specialisaties opgebouwd waarmee we u graag tot dienst zijn. Deze zijn:
gelegenheidsboeketten voor bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum
– cadeautjes, denk aan opgemaakte glaswerk, planten arrangementen en boeketten
rouwbloemwerk, uiteraard in nauw overleg met u samengesteld
bruidsbloemwerk, waarbij naar uw smaak en budget geadviseerd wordt
workshops en cursussen, voor wie zijn eigen draai aan mooi en anders wil geven
– bedrijfsbloemwerk, lang houdbare bloemwerken waar u uw bedrijf of particulier op kunt abonneren
– evenementen, uniek bloemwerk voor feesten of om een beurs stand aan te kleden

IMG_9897Onze Winkel

Of u nou komt voor een huis opfleurend boeket, een cadeautje of zelfs bruidsbloemwerk, in onze winkel kunt u rekenen op de beste service en de onderscheidende kennis die ons Mooi zo Anders maakt. Ons pand aan de Bilderdijkstraat te Amsterdam fungeert niet alleen als belichaming van onze visie op bloemen en planten, daarnaast is het een plek waar wij graag laagdrempelig onze expertise met u delen onder het genot van een kopje koffie.

Reageren is niet mogelijk