Bloemen bestellen

Via onze webshop heeft u altijd toegang tot ons assortiment en bestelt u snel en gemakkelijk uw eigen bloemwerk. In de webwinkel heeft u de mogelijkheid om  via iDeal of uw creditcard te betalen. Wij bezorgen overal in Nederland, zodat het Amsterdamse Mooi Anders toch voor iedereen te bereiken is.

In onze eigen webshop vind je onze exclusieve boeketten.

Een Mooi boeket bloemen laten bezorgen? Kies wat je graag wil laten afleveren in Amsterdam. Wij bezorgen het in de middag. Geef een dag aan (di t/m zat) bij je gegevens invullen). De bezorgkosten zijn €7,- door heel Amsterdam. Zijn ze op het afleveradres niet thuis? Geen probleem, ze krijgen een briefje in de bus bij welke buren we het even mochten afleveren.

Bestel je graag bloemen bij ons? Maak een account aan!

Naar webshop


De Herfstcollectie in de webshop

Onze Herfstcollectie staat nu online en is te bestellen in onze webshop. Warme tinten voor een gezellige sfeer in huis met bijzondere bloemen zoals Lelies zonder stuifmeel of geur. We werken met veel bessen, vruchten en zaaddozen. Kortom de mooiste seizoensbloemen.

Lees verder

Bloemen bestellen en bezorgen op Moederdag in Amsterdam

13 mei is het Moederdag, en wat is er nu leuker dan een mooi boeket bloemen te laten bezorgen op die dag!

Wij staan bekend om onze pluk/ veld boeketten. Wilde boeketten met allemaal losse bloemen. We hebben hieronder een mooie selectie bloemen om je moeder mee te verrassen.

In de Bilderdijkstraat of het Hallenkwartier (postcode 1053) bezorgen we voor €3,50.

De rest van Amsterdam €7

Heb je vragen? Bel gerust: 020-6835038.

Meer Boeketten

Cymbidiums | Ben van der Kooij Orchids

Bij Mooi Anders bloemen werken we graag met bijzondere bloemsoorten. Een kweker en leverancier van zo een bijzonder soort is Ben van der Kooij. op zijn website vonden wij een Mooi verhaal over zijn product! Het geslacht Cymbidium telt meer dan 40 bekende beschreven soorten en werd voor het eerst…

Lees verder

Zakelijk bloemen laten bezorgen

Zakelijk bloemen bestellen. Dat moet efficiënt zijn, toch?

Daar hebben we ons best voor gedaan. Je kan via de volgende wegen bij ons bestellen:

  • via de webshop, Daar kun je ook een zakelijk account aan maken. Dit doe je bij je eerste bestelling. Dus steeds het factuur adres en bezorggegevens invullen is dan niet nodig. Je kunt dan ook op factuur basis bestellen. Je betaald als zakelijke klant geen administratie kosten.
  • via de e-mail, dit kan op factuurbasis. Maar dan brengen we mogenlijk administratie kosten in rekening.
  • via telefoon (020-6835038), wij noteren je bestelling even, dit is voorhal handig als je specifieke wensen hebt. Wij vragen je dan te betalen via een betaal-link met open bedrag. Wanneer wij je betaal bevestiging hebben bezorgen wij je order. Hiervan kun je per mail een factuur ontvangen, daar zijn mogenlijk administratiekosten aan verbonden.

Maak nu een account aan en je krijgt 25% korting op je eerste boeket!

Registreer nu

 

Onze winkel aan de Bilderdijkstraat met eigenaar Dennis.

Dus wil jij een Mooi en Ander boeket met bijzondere bloemen laten bezorgen in Amsterdam vanaf onze winkel in de Bilderdijkstraat? Neem contact met ons op en wij verzorgen én bezorgen jou bloemen. Maar natuurlijk kun je ook even langs komen om de winkel te bewonderen. Net zoals al onze klanten in Amsterdam Oud-West.

Of laat bloemen iedere week bezorgen bij jezelf met een bloemabonnement.