Bloemabonnementen

Altijd bloemen thuis of op uw werk?
Mooi Anders verzorgt voor particuliere en zakelijke klanten gepaste bloemwerken via afgestemde bloemabonnementen.

tegel bloemaboThuis

Elke week verse bloemen in huis hebben is heerlijk. En u kunt natuurlijk wekelijks een boeket bij ons in de winkel ophalen, maar met een bloemabonnement kunt u het boeket ook in een gratis leenvaas thuisbezorgd krijgen. We nemen zelfs de oude bloemen en vaas weer mee.

Foto 2. FacebooketOp het werk

Niets is zo belangrijk als de eerste indruk die je achterlaat. ‘Zeg het met bloemen’ is niet voor niets een pakkende uitspraak. Zorg ervoor dat je bedrijf er nooit kil uitziet met een prachtig bloemstuk op de receptie en dat je restaurant altijd sfeer uitstraalt met een persoonlijk bloemetje op elke tafel.

IMG_8939Cadeau

Geef een bloemabonnement cadeau! Bij een speciale gelegenheid horen bloemen. In plaats van één keer een bloemenzee van een week kun je ook maanden lang bloemen cadeau geven. Je kunt natuurlijk ook met een groep vrienden of familie jullie budget bij elkaar leggen.

Foto 4. FacebooketHoe werkt het Facebooket?

Wanneer u geïnteresseerd bent in een bloemabonnement, voor thuis of op het werk, nemen wij eerst een kijkje op uw Facebookpagina, bedrijfswebsite, of iets dergelijks. Op die manier kunnen wij uw huisstijl omzetten in een passend boeket. Te zijner tijd bespreken wij uw verdere wensen voor het bloemabonnement: per week of per twee weken, wat zijn uw lievelingsbloemen, wat past bij uw bedrijf/interieur? Uw abonnement wordt kant en klaar geleverd, dat wil zeggen: in een leenvaas, schuin afgesneden, met de juiste voeding en naar wens geschikt. Neerzetten en klaar!

Foto 1. FacebooketBestellen

Een bloemabonnement wordt al geleverd vanaf €15 per week. Inclusief leenvaas! Neem contact met ons op en laat weten wat uw wensen zijn voor uw persoonlijke bloemabonnement:

winkel@mooianders.info 

 

 

“Ik ben heel blij met deze aanwinst in de buurt! Iedere maand (of 2 weken) komt Dennis een prachtig, modern, creatief bloemstuk voor onze eettafel brengen. Het valt iedereen op die binnen loopt en zelf genieten we er echt iedere dag weer van. Vooral dat het iets unieks is. En dat is bijzonder voor iemand die bijna nooit bloemen in huis had…”

M. Koopmans


Neem contact met ons op en laat weten wat uw wensen zijn voor uw persoonlijke bloemabonnement:

winkel@mooianders.info 


Bloemabonnement: De eerste glitters

Met de rode Amaryllis, champagnekleurige Berkentakken en goudkleurige Helichrysum is dit boeket het voorproefje op de kerst.
Heeft u overigens de subtiele glitters in de Berkentakken al gezien? Wat ons betreft geven die net een beetje extra kerst aan het boeket, maar stelen de bloemen nog steeds de show!

Bestel

Subtiele glitters in dit bloemabonnement. Stiekem alvast een beetje kerst.

Deze afbeelding inspireerde ons om het abonnement samen te stellen.

Bloemabonnement: Verstopte schoonheid

De takken zijn nu nog kaal, maar met een klein beetje geduld gaat de sierkwee straks haar rood-roze bloemen openen. Ook de rode Kornoelje takjes zullen kleine blaadjes laten zien.

De Lelie genaamd Spotify Sweet  zal straks voor een boel kleur gaan zorgen. En deze keer zit er een Nerine in die doorgerijpt is. Dat wil zeggen dat de jongste knoppen nu volwassen genoeg zijn om ook open te komen.

Meer informatie

 

Het bloemabonnement van 1 december.

Onze inspiratie voor het boeket van deze week.

Bloemabonnement: Winter in optocht

Deze kleuren doen me denken aan een beetje forst hier en daar. Maar met nog veel mooie najaarstinten.
De grijze Hang-amaranthus doet heel winters aan. Alsof er rijp op de aren zit. De Nutan daarentegen is ertropisch. Toch is het de tijd van het jaar voor deze bloemen in het zuidelijk halfrond. De chrysant mag ook nog even niet ontbreken in de boeket van deze tijd van het jaar.

Het bloemabonnement van 24 november.

Onze inspiratie voor het bloemabonnement.

Op en top zomer

Het is op en top zomer in uw boeket. Roze zeepkruid, gladiolen en zinnia’s maken dit bonte boeket bestand tegen het warme weer.

Helaas rijpen de bloemen harder door vanwege de warmte. Een goede tip: zet de bloemen ‘s nachts koel weg. Misschien een koele badkamer of kelderkast die het vaasleven aanzienlijk verlengen. 4 nachtjes koel wegzetten is een dag meer plezier van uw boeket!