Bloemabonnementen

Altijd bloemen thuis of op uw werk?
Mooi Anders verzorgt voor particuliere en zakelijke klanten gepaste bloemwerken via afgestemde bloemabonnementen.

tegel bloemaboThuis

Elke week verse bloemen in huis hebben is heerlijk. En u kunt natuurlijk wekelijks een boeket bij ons in de winkel ophalen, maar met een bloemabonnement kunt u het boeket ook in een gratis leenvaas thuisbezorgd krijgen. We nemen zelfs de oude bloemen en vaas weer mee.

Foto 2. FacebooketOp het werk

Niets is zo belangrijk als de eerste indruk die je achterlaat. ‘Zeg het met bloemen’ is niet voor niets een pakkende uitspraak. Zorg ervoor dat je bedrijf er nooit kil uitziet met een prachtig bloemstuk op de receptie en dat je restaurant altijd sfeer uitstraalt met een persoonlijk bloemetje op elke tafel.

IMG_8939Cadeau

Geef een bloemabonnement cadeau! Bij een speciale gelegenheid horen bloemen. In plaats van één keer een bloemenzee van een week kun je ook maanden lang bloemen cadeau geven. Je kunt natuurlijk ook met een groep vrienden of familie jullie budget bij elkaar leggen.

Foto 4. FacebooketHoe werkt het Facebooket?

Wanneer u geïnteresseerd bent in een bloemabonnement, voor thuis of op het werk, nemen wij eerst een kijkje op uw Facebookpagina, bedrijfswebsite, of iets dergelijks. Op die manier kunnen wij uw huisstijl omzetten in een passend boeket. Te zijner tijd bespreken wij uw verdere wensen voor het bloemabonnement: per week of per twee weken, wat zijn uw lievelingsbloemen, wat past bij uw bedrijf/interieur? Uw abonnement wordt kant en klaar geleverd, dat wil zeggen: in een leenvaas, schuin afgesneden, met de juiste voeding en naar wens geschikt. Neerzetten en klaar!

Foto 1. FacebooketBestellen

Een bloemabonnement wordt al geleverd vanaf €15 per week. Inclusief leenvaas! Neem contact met ons op en laat weten wat uw wensen zijn voor uw persoonlijke bloemabonnement:

winkel@mooianders.info 

 

 

“Ik ben heel blij met deze aanwinst in de buurt! Iedere maand (of 2 weken) komt Dennis een prachtig, modern, creatief bloemstuk voor onze eettafel brengen. Het valt iedereen op die binnen loopt en zelf genieten we er echt iedere dag weer van. Vooral dat het iets unieks is. En dat is bijzonder voor iemand die bijna nooit bloemen in huis had…”

M. Koopmans


Neem contact met ons op en laat weten wat uw wensen zijn voor uw persoonlijke bloemabonnement:

winkel@mooianders.info 


Op en top zomer

Het is op en top zomer in uw boeket. Roze zeepkruid, gladiolen en zinnia’s maken dit bonte boeket bestand tegen het warme weer.

Helaas rijpen de bloemen harder door vanwege de warmte. Een goede tip: zet de bloemen ‘s nachts koel weg. Misschien een koele badkamer of kelderkast die het vaasleven aanzienlijk verlengen. 4 nachtjes koel wegzetten is een dag meer plezier van uw boeket!

 

Bloemabonnement van deze week: Zonnebloem

Het is weer tijd voor
zonnebloemen! Dus hebben we deze ook in uw boeket verwerkt. Samen met campanula’s en ook deze week een prachtige lelie. Deze lelie is geurloos en heeft ook geen last van pollen of
stuifmeel.

Ook zitten er weer prachtige
alliums in verwerkt. Met het
warme, broeierige weer blijven deze bloemen lang mooi.